Blog > Komentarze do wpisu

kulebiak z francuskiego ciasta

SKŁADNIKI

1 opakowanie ciasta francuskiego

1/2 porcji kapusty wg przepisu TU

1 jajko

Gotowy płat ciasta francuskiego rozłożyć na stolnicy. Na środek ciast wyłożyć farsz z kapusty.

Brzegi ciasta pozarzynać w 2-3 cm paski. Zapleść warkocz na wierchu ciasta.

Wierzch ciasta posmarować rozbełtanym jajkiem.

Piec 45 min w 180oC.

piątek, 07 marca 2014, aneta.deptula

Polecane wpisy

Komentarze
Gość: Magda C., *.chomiczowka.waw.pl
2014/03/07 09:01:52
O rany! Pyszności!
-
malwinkanr1
2014/03/07 21:30:57
Fantastyczny pomysł! :)
Durszlak.pl Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów Odszukaj.com - przepisy kulinarne